Bursa'da mobilya sektörünün iki büyük firması, MOBİANDER Başkanı Dr. Yavuz Güler'in de sahibi olduğu Ali Güler Mobilya ve ÇELMO, birleşerek güçlerini tek çatı altında topladı. Bu önemli birleşmenin ardından Bursa'da muazzam bir mağaza açılışı gerçekleştirildi.

Adıyaman’da basın açıklamaları ve yürüyüşler yasaklandı Adıyaman’da basın açıklamaları ve yürüyüşler yasaklandı

WhatsApp Image 2023-10-03 at 15.16.34 (2)

Açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı aynı zamanda TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam Eren Arslan ve firmanın sahipleri gibi iş dünyasının ve siyasetin önemli isimleri katıldı.

WhatsApp Image 2023-10-03 at 15.16.34 (3)

Açılışta konuşan Dr. Yavuz Güler, mağazanın sadece lüks dekorasyonuyla değil, aynı zamanda iki güçlü firmanın tek kapı altında birleşmesiyle de fark yarattığını vurguladı.

WhatsApp Image 2023-10-03 at 15.16.34 (1)

Güler, "Bu mağazanın önemli olmasının sebebi, Ankara ve İnegöl'de faaliyet gösteren iki farklı firmanın artık tek bir çatı altında hizmet veriyor olmasıdır. Bu birleşme, mobilya sektöründe tasarımların öne çıkacağı, pazarlama stratejilerinin daha da önem kazanacağı bir dönemin başlangıcıdır.

WhatsApp Image 2023-10-03 at 15.16.31

Bu birleşme, dünya genelinde büyük yankı uyandıracak bir örnek olacaktır. İnegöl mobilya sektörü kadar önemli olan Ankara, Kayseri, Adana ve Antakya gibi bölgeler de aynı derecede kritik öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)