Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Britney Spears gündemden düşmüyor! Şarkıcının kaldığı otelde sinir krizi geçirdiği iddia edildi. Spears konuyla ilgili sosyal medya hesabında dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Britney Spears 1

TMZ'nin haberine göre; Skandallarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Britney Spears'ın dün kaldığı bir otelde sinir krizi geçirdiği iddia edildi.

Eski sevgilisi Paul Richard Soliz ile kavga eden şarkıcının durumunun iyi olmadığı ve şarkıcı için ambulans çağrıldığı bildirildi.

Britney Spears 2

Kavga ederken yaralandı

Şarkıcı yalın ayak bir şekilde, elinde battaniye ile otelin kapısında görüntülendi. İddialara göre şarkıcı, eski sevgilisiyle kavga ederken yaralandı.

Britney Spears 3

42 yaşındaki Spears konuyla ilgil sosyal medya hesabında açıklama yaptı. İki sağlık çalışanının ünlü Chateau Marmont otelindeki odasına "yasal olmayan bir şekilde" girdiğini belirten Spears, tek ihtiyacı olan olan şeyin ayak bileği için buz olduğunu belirtti.

Spears, odasında zıplamaya çalışırken düştüğünü söyleyerek ayağındaki şişliği sosyal medya hesabında paylaştı.

Britney Spears 4

Annemin oyunu!

Şarkıcı annesi Lynne'i suçlayarak "Bu işin arkasında annemin olduğunu biliyorum. Onunla 6 aydır konuşmuyordum. Hakkımda haberler çıkınca hemen beni aradı" dedi.

Spears açıklamasına "Daha önce yaptığı gibi beni oyuna getirdi. Ona katlanamıyorum" dedi.

Britney Spears 5

Spears daha sonra "Haberler tamamen yalan. Her gün giderek daha fazla güçleniyorum" diyerek sinir krizi geçirdiği iddialarını yalanladı.
Britney Spears 6

Anlaştılar

Öte yandan,  Spears ve Sam Asghari 14 aylık evliliğin ardından boşanma kararı almıştı. Spears ile 30 yaşındaki model Asghari, ayrılık açıklamasından 9 ay sonra anlaşmaya vardı.

Çifti evlilik sözleşmesinin şartlarına uygun bir şekilde boşanıyor. Anlaşmanın ayrıntıları henüz tam olarak bilinmiyor.

Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu

Ancak iddialara göre, pop yıldızı, Asghari'nin kirasını ödüyor.

Mahkeme belgelerine göre, Sam Asghari resmi ayrılık günlerinin birinci evlilik yıl dönümlerinden birkaç hafta sonra olduğunu belirtti

 Asghari ayrılık kararıyla ilgili "6 yıllık sevgi ve bağlılığın ardından eşim ve ben yolculuğumuza ayrı bir şekilde devam etmeye karar verdik. Birbirimize hep sevgi ve saygı duyacağız. Onun için en iyisini diliyorum. Olur böyle şeyler!" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ