Bakan Yumaklı, ‘Türkiye Yüzyılı’na hazırız’ dedi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Amasya’da yaptığı ziyaretlerde, 31 Mart seçimlerinin 'Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için bir fırsat olduğunu söyledi. Yumaklı, şehirlerin ve ilçelerin bu vizyonda önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Amasya’da AK Parti’ye destek

Bakan Yumaklı, Amasya’ya geldiği ilk gün, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada partililerle bir araya gelen Yumaklı, Amasya’nın tarım ve sanayi alanlarında gelişmesi için çalıştıklarını ifade etti. Yumaklı, Amasya’nın birlik, dirlik ve beraberliğin sembolü olan bir şehir olduğunu da vurguladı.

Yumaklı, AK Parti’nin milletin değerlerinden doğan ve gücünü milletten alan bir parti olduğunu söyledi. Yumaklı, milletin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı mücadele ettiklerini ve onların kaos planlarını boşa çıkardıklarını kaydetti.

‘Türkiye Yüzyılı’ için çalışıyoruz

Bakan Yumaklı, 31 Mart seçimlerinin 'Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için bir işaret fişeği olduğunu belirtti. Yumaklı, “Türkiye Yüzyılı’nda milletimize ve ülkemizin konumuna, gücüne yakışan bir inşa vizyonu da ortaya koymak için bizler gece-gündüz çalışıyoruz. Belediyelerimizde bu inşa döneminin en önemli aktörlerinden birisi olacak. 'Türkiye Yüzyılı’nın ortak paydasında şehirlerimizin tek tek, ilçelerimizin tek tek önemi var. İnşallah el ele vereceğiz, kaynaklarımızı en doğru bir şekilde yöneteceğiz. ‘Birliğimiz, gücümüz. Gücümüz geleceğimizdir’ diyerek inşallah 'Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa etmiş olacağız. Türkiye’nin gücünü, Amasya’nın gücüyle birleştirerek, her adımı atmanın kararlılığı içerisindeyiz.‘Türkiye Yüzyılı’ için Amasya, kol kanat germeye devam edecektir. Bundan asla şüphe etmiyoruz. Çünkü Amasya aynı zamanda bizim birliğimizin, dirliğimizin ve beraberliğimizin sembolü şehirlerinden birisi. Gücümüz millet, işimiz hizmet. Başka bir gayemiz yok. 31 Mart seçimi, 'Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek coşkusunu ve kararlılığını göstermenin adeta mührü olacak. İnşallah 31 Mart’tan sonra ülkemizi daha ileri taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasındaki FETÖ ve 300 bin dolar detayı dikkat çekti Ayhan Bora Kaplan soruşturmasındaki FETÖ ve 300 bin dolar detayı dikkat çekti

Bakan Yumaklı, konuşmasının ardından kentteki esnafı ziyaret etti ve seçim ofisinin açılışını yaptı.

Kaynak: DHA