Bakan Kacır’dan İmamoğlu’na Eleştiri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu. Kacır, İmamoğlu’nun geçtiğimiz yılki cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul’dan uzakta mitingler düzenlediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan gri liste açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan gri liste açıklaması

Yalova Ziyareti ve Basın Açıklamaları

Bakan Kacır, Yalova’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında valiliği ziyaret etti ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbul’a gelen bakanların eleştirilmesine karşılık, Türkiye’nin her yerinde aktif olduklarını ve sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

‘Teknoloji Üreten Türkiye’yi İnşa Ettik’

Yalova Meyve Suyu Üretim Tesisi’nin açılışını yapan Bakan Kacır, Türkiye’nin dört bir yanını kapsayan hizmetlerle, teknoloji üreten bir ülke inşa ettiklerini söyledi. Kacır, Türkiye’nin küresel rekabet gücünü artırma ve ekonomik bağımsızlığını güçlendirme hamlelerini vurguladı.

Yalova’ya Yapılan Yatırımlar

Kacır, son 22 yılda Yalova’ya yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi ve bölgesel kalkınma projeleriyle şehrin ihya edildiğini belirtti. Bakan, tam bağımsız ve müreffeh bir Türkiye inşa etme yolunda olduklarını dile getirdi.

Kaynak: DHA