Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD'deki yarışmada 3'üncü oldu Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD'deki yarışmada 3'üncü oldu

A Milli Futbol Takımı, deplasmanda oynadığı hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 mağlup oldu. Ntvspor'un haberine göre; Bu maçın sonucu, Avusturya basınında da geniş yankı uyandırdı.

İşte Avusturya medyasında milli maçın yansımaları...

Kleine Zeitung: "Avusturya'dan Türkiye'ye Karşı Ses Getiren Zafer"

"Avusturya Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesindeki ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadı'nda, muhteşem bir performansla Türkiye'yi 6-1 mağlup etti. Michael Gregoritsch hat-trick yaparak ön plana çıktı."

ORF: "Avusturya, Türkiye'yi Duvara Karşı Oynattı"

"Avusturya Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci sınavını bir şut çekme festivaliyle geçti ve Türkiye'yi 6-1 mağlup ederek üst üste beşinci galibiyetini kutladı."

Kronen Zeitung: "Avusturya'dan gol şov: bundan daha iyisi olamaz"

"Türkiye'ye karşı 6-1'lik gol şovu. takım patronu Ralf Rangnick, takımının ikinci 45 dakikadaki performansından çok memnun kaldı: 'bundan daha iyisi olamaz!' taraftarlar ise Euro 2024'ü sabırsızlıkla bekliyor ve Ernst Happel Stadı'nda şarkı söylüyorlar: 'ah, ne kadar güzel'."

Der Standard: "Avusturya Türkiye'ye Karşı 6-1'lik Öfkeli Bir Galibiyet Aldı"

"Ralf Rangnick'in yönettiği takım, etkileyici bir performansın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılan rakibini yenerek zafer elde etti. Takım oldukça etkileyiciydi ve maç boyunca belirgin bir şekilde gelişim gösterdi. 6-1'lik galibiyet, üst üste beşinci zaferi getirdi."

OE24: "Avusturya'dan Türkiye'ye karşı gol festivali""

"Maç öncesinde David Alaba, Türkiye'ye karşı 2-0'lık bir galibiyet tahmininde bulunmuştu. Ancak takım arkadaşları, bu tahmini aşarak konuk takımı Happel Stadyumu'nda 6-1'lik bir zaferle göndermeye karar verdiler."

HEUTE: "6-1'lik gol şenliği"

"Avusturya Milli Takımı, EURO 2024 öncesindeki son hazırlık maçında formda rakibi Türkiye'yi 6-1'lik skorla mağlup etti."

Kaynak: HABER MERKEZİ