Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesi gerçekleşen Fatih Terim-Arda Turan barışması haftaya damgasını vurdu. Başakşehir maçından sonra ortaya atılan Arda Turan iddiaları yeni bir tartışmayı başlattı. Sıkıntılı süreçten geçen Galatasaray a Arda Turan gelirse çare olur mu bilinmez ama asıl olan Arda`nın kendini bulması ve Arda`yı Arda yapan takım olan Galatasaray`ın Arda`ya ihtiyacı  yok, aksine Arda`nın kendini bulması adına Galatasaray`a ihtiyacı var. Devre arası şartlar oluşursa yıldız oyuncu, 2011 de ayrıldığı yuvasına 8 yıl sonra tekrar dönebilir.
Ozan Kabak fırtınası esmeye devam ediyor
Almanya Ligi nde 12. hafta mücadelesinde Ozan Kabak`ın takımı Schalke 04, deplasmanda Nuri Şahin in takımı Werder Bremen i 2-1 mağlup etti. Maçta 90 dakika sahada kalan milli futbolcumuz Ozan Kabak performansıyla alkış aldı. Nuri Şahin ise 55. dakikada yerini  Pizarro`ya bıraktı. 20 yaşındaki milli oyuncumuz Ozan Kabak Alman Devlet Televizyonu Das Erste tarafından haftanın 11 ine de seçildi. 
Emin Bayram`dan  Doruk Talha`ya tavsiyeler
Geçtiğimiz hafta teknik direktör Fatih Terim, yaşanan sakatlıklardan sonra Başakşehir maçı kadrosuna gençbir futbolcuyu almıştı. O futbolcu Galatasaray`a profesyonel imza atan Emin Bayram. İstanbul`un Esenler İlçesi`nde ikamet eden Emin`in evine ablamın evi yakın, daha önce aynı sokaktaydılar. Taşındıktan sonra ziyarete gitmişler ve bu fotoğrafta oradan. Emin`in yaşı daha 16 ama yeğenim Doruk`a tavsiyelerde bulunmuş. Seni Galatasaray`ın alt yapısına yazdıralım demiş. Tabii ama okulunu da ihmal etme diye de eklemiş. Doruk`un da aklında şuan haliyle okumak var. İlerisi ne gösterir bilinmez belki Doruk`ta Emin abisi gibi bir gün Galatasaray`a imza atar, kim bilir...

`height=

`height=