Olay, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi 12. Cadde üzerindeki bir işletmenin önünde meydana geldi. Erdal V., iddiaya göre, mobbinge maruz kaldığı mesai arkadaşı İsmail Kanmaz’ı bir büfenin önünde oturduğu sırada sırtından ve boynundan bıçakladı. Erdal V., kaçmaya çalışan Kanmaz’ı kovalayarak yine bıçakladı. Çevredekilerin müdahalesiyle bıçağı elinden alınan Erdal V., olay yerinden kaçmadı.

Yaşlı adamı “tantanacılık” yöntemiyle soymuşlardı Yaşlı adamı “tantanacılık” yöntemiyle soymuşlardı

Kurban hastanede hayatını kaybetti

Bıçaklanan İsmail Kanmaz, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Kanmaz’ın ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Kanmaz, ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

Şüpheli gözaltına alındı

Polis ekipleri, olay yerinde bekleyen Erdal V.'yi gözaltına aldı. Erdal V.'nin ilk ifadesinde, mobbing iddiasında bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri, suç aleti bıçağı çöp konteynerinden çıkararak delil olarak aldı.

Tanıklar ne dedi?

Olayın tanıklarından bir vatandaş, “Birden sesler geldi, dışarı fırladım. Kavga etmişler. İkisi de zabıtaydı. Neden bıçakladı bilmiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA