Olay, dün Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Suat Güney, evde bulunan Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha (30) ve Mine (31) Güney’i tabancayla başlarından vurdu. Ardından evden çıkarak otomobiline bindi ve kaçtı. Cinayet anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kocaeli'de PKK üyesi oldukları iddiasıyla yakalanan 2 zanlıya adli kontrol Kocaeli'de PKK üyesi oldukları iddiasıyla yakalanan 2 zanlıya adli kontrol

Kickboks salonunda operasyon

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin izini sürdü. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, Suat Güney’in bir süre sonra otomobilini bırakarak yanına otomobille gelen bir başka kişiyle kaçışını sürdürdüğünü belirledi. Bu kez bu otomobili takip eden polis, şüphelinin Kartal Karlık Mahallesi Soğanlık Caddesi üzerinde bir kickboks salonuna gittiğini tespit etti. Polis, güvenlik önlemleri alarak salona operasyon düzenledi. Şüpheli Suat Güney ve onu buraya getiren salonun işletmecisi F.D. gözaltına alındı.

Şüphelinin üzerinden silah ve döviz çıktı

Şüphelinin üzerinde yapılan aramada 3 tabanca, çok sayıda mermi, bir bıçak ve yüklü miktarda döviz ele geçirildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken gazetecilere “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü” diye bağırdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA