Galatasaray’da beklenmedik kriz: Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor Galatasaray’da beklenmedik kriz: Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

Süper Lig'de son üç maçını kaybeden ve hücumda etkisiz kalan Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos'un forvet hattında değişiklik yapacağı konuşuluyor. Santos'un, gelecek maçta Başakşehir'e karşı Vincent Aboubakar'a ilk 11'de görev verme düşüncesinde olduğu belirtiliyor

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş takımında milli ara, Vincent Aboubakar'a olumlu etki yaptı. Kamerunlu oyuncu, bu arada hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendini toparladı.

Geçtiğimiz cumartesi, Ümraniye'de oynanan hazırlık maçında, Karadağ ekibi Buducnost ile karşılaşan deneyimli futbolcu, sahada 90 dakika boyunca mücadele etti ve attığı şık golle dikkatleri üzerine çekti.

Santos'un 4 Nisan Perşembe günü oynanacak kritik Başakşehir maçı öncesinde, Vincent Aboubakar'a ilk 11'de forma şansı vermeyi planladığı belirtiliyor.

Portekizli teknik adamın, kaptan Cenk Tosun'un performansından tam olarak memnun olmadığı ve bu nedenle Aboubakar'ı ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlandığı vurgulanıyor.

Vincent Aboubakar, son olarak 3 Aralık'ta Ankaragücü ile deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere kaldıkları maçta ilk 11'de forma giymişti. Tecrübeli futbolcu, son golünü ise 8 Ekim'de İstanbulspor'u 2-0 yendikleri maçta atmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ