Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi son erdi, yerine Özhan Pulat getirildi! Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi son erdi, yerine Özhan Pulat getirildi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başarılı kariyerine Türkiye Kupası’nı da eklemek istiyor. Yaklaşık on yıl süren Başakşehir kariyerinin ardından Beşiktaş’ta kısa bir süre görev yapan Avcı, Trabzonspor’da önemli başarılara imza attı. 60 yaşındaki deneyimli teknik adam, Süper Lig şampiyonluğu ve iki Süper Kupa kazandığı Trabzonspor ile şimdi de Türkiye Kupası’nı kazanmayı hedefliyor.

Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Yolculuk

Avcı’nın hedefleri arasında Trendyol Süper Lig’de üçüncülük ve Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk bulunuyor. Ligde kalan beş haftada 55 puanla üçüncü sırada yer alan Trabzonspor, en yakın rakibi 51 puanlı Beşiktaş’ı takip ediyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Trabzonspor, 24 Nisan Çarşamba günü Trabzon’da Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek ve avantajlı bir skor elde etmeyi amaçlıyor. Bu mücadelenin rövanşı ise 8 Mayıs Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak.

Kaynak: İHA