Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak?

640Xauto (8)

Canlı Yayında İtiraf

29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla olan ilişkisini canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit, yaşananları “Çok acı bir olay” olarak nitelendirerek, duruma tepki gösterdi.

Gözyaşları İçinde Anlattı

Mağdur koca, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı ve “Ben bu kötülüğü düşmanlarımdan bile görmezdim” dedi. Eşinin ve oğlunun bir yıl öncesinden plan yaparak kendisini aldatmış olabileceğini dile getirdi.

640Xauto (6)-1

Mağdur babanın Çaresizliği

Ümit Yitik, yaşadığı çaresizlik sonrası Müge Anlı’nın programına katıldı. İlk evliliğinden olan oğlu ve 9 yıllık eşi hakkında yaşananları anlattı. "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

640Xauto (7)

Canlı Yayında Şok İtiraf

Tuğçe Akpençe, canlı yayına katılarak yaşananları itiraf etti ve “Söz konusu durum doğrudur” ifadesini kullandı. Mağdur eski eş Umut, yaşananlar karşısında şoke oldu.

Müge Anlı’dan Tepki

Müge Anlı, Tuğçe Akpençe’ye, “Ama siz o eve girerken o çocuğun annesi olmak için eve girdiniz” diyerek tepki gösterdi. Akpençe ise, ilişkilerinin 8-9 ay önce başladığını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ